Kibbeling kruidenmix

Kibbeling kruiden: professionele mix

Bespreek dit product als eerste | Voeg toe aan mijn favorieten

Delen: Facebook Twitter Google+
  • Professionele kruidenmix voor beslag
  • Proef de authentieke smaak van kibbeling
  • Eenvoudig zelf te gebruiken

Meer over Kibbeling kruidenmix

Professionele kibbeling kruidenmix

Kibbeling zijn stukjes gepaneerde en gefrituurde witvis met een beslag rond. Kibbeling is bijzonder populair in Nederland.

Deze professionele kruidenmix voor beslag voor kibbeling en gebakken vis. Het korstje met deze kruiden rond de gebakken vis geeft de authentieke smaak van kibbeling. Het is eenvoudig zelf te gebruiken voor de lekkerste kibbeling.

Samenstelling  allergenen info

Ingrediënten: zout, smaakversterker: E621, dextrose, kruiden en specerijen (paprika, peper, koriander, nootmuskaat, kurkuma, komijnzaad, foenegriek, chillies, kardamom), tarwezetmeel, gistextract, soja-eiwit hydrolysaat.

Gebruik

Je kan als vis kabeljauw (filet of ook de staart) gebruiken, maar ook andere vissoorten zoals pollak, heek, wijting en koolvis zijn bruikbaar.

Recept om kibbeling beslag te maken

  • Spoel de vis af en dep hem droog.
  • Kruid de stukjes vis met viskruiden.
  • Maak een dik lopend beslag van 500g bloem, 2 eieren en 1 liter melk. Je kan ook een scheutje bier aan het beslag toevoegen.
  • Voeg er 45g kruidenmix voor Kibbeling bij (30g per kg).
  • Wentel de vis door het beslag.
  • Bak of frituur de stukjes in plantaardige olie (olijf-, arachide- of zonnebloemolie) met een temperatuur van 180 °C tot ze goudbruin zijn.

Ervaringen van klanten met Kibbeling kruidenmix

Er zijn nog geen beoordelingen over Kibbeling kruidenmix. Deel je mening met andere klanten.

Nog een vraag over Kibbeling kruidenmix?

Heb je nog een vraag? Contacteer dan onze klantenservice en we beantwoorden je vraag zo snel mogelijk.

Disclaimer: We kunnen niet verantwoordelijk worden geacht voor het gebruik van onze producten. De informatie op onze site is enkel ter informatie en is niet bedoeld als advies of als gebruikshandleiding. De informatie op deze site vervangt niet het advies van een arts of apotheker. Raadpleeg bij ziekte, twijfel of gebruik van geneesmiddelen steeds je arts. Waarom dit bericht?

Even geduld...

Disclaimer: We kunnen niet verantwoordelijk worden geacht voor het gebruik van onze producten. De informatie op onze site is enkel ter informatie en is niet bedoeld als advies of als gebruikshandleiding. De informatie op deze site vervangt niet het advies van een arts of apotheker. Raadpleeg bij ziekte, twijfel of gebruik van geneesmiddelen steeds je arts.